Frequency kontaktlencse előnyei

Kontaktlencse vásárlásnál a magas minőség mellett sokaknál igen fontos, a választást befolyásoló tényező a kontaktlencse árfekvése.

Azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség tekintetében, de árérzékenyebbek, a Cooper Vision megalkotta a tökéletes kontaktlencsét, a Frequency 55 aspheric kontaktlencsét. Ez a kényelmes és költséghatékony kontaktlencse alkalmas a rövid- és távollátás korrekciójára, havonta cserélhető kiszerelésben kapható és biztosítja a Cooper Visiontól megszokott kiváló minőséget.

Mivel az astigmia, vagy más néven szemtengelyferdülés a harmadik leggyakoribb szemet érintő rendellenesség, így a gyártó számukra is kifejlesztett egy megfelelő kontaktlencsét. A Frequency xceltoric különlegessége a nagyobb stabilitásban és a kisebb méretű lencseelfordulásban rejlik. Ez a típusú Frequency kontaktlencse képes nagyfokú astigmiás korrekcióra is, a kényelem és a tisztánlátás megtartása mellett. A kontaktlencse előnye, hogy világoskék színkezelésen esnek át a gyártás során, így a felhelyezés és a levétel sokkal könnyebb, mert jól láthatók a lencsék.